Sandra Haglund

-Från Elitdansare till Fitness

Svensk Mästare

Europeisk Mästare

Bronsmedaljör på VM

" -samtliga stora titlar har följt med mig hem & jag är fast besluten om att göra karriär även här. "

Jo, jag har själv gjort en jätteresa ifrån sämre vanor i både kost & träning för att komma i form & sen var jag fast. Jag vet precis vad mina klienter går igenom & det är det som driver & fascinerar mig. Jag tycker att det är otroligt viktigt att coachingen blir personlig för att få nå bästa resultat!

 

Jag jobbar ständigt för att utvecklas, jag drivs utav att testa olika metoder både inom träning & kost för mer kunskap & förståelse.

HUR KOM JAG IN I FITNESSVÄRLDEN?

Jag är född 1993 i sommarstaden Halmstad, Jag har alltid varit självgående, driven, aktiv och glad - det som är så unikt med mig är att trots min unga ålder är jag väldigt beslutsam och framåt vilket leder till att jag uppfyller mina drömmar för att få ut det bästa i livet.

 

Jag växte upp i dansvärlden med många olika danser. Jag specificerade mig på bugg där jag och min danspartner avslutade på topp. Vi fick äran att representera Sverige internationellt & vi fick med oss fantastiska titlar hem. När vi lade dansen på hyllan så arbetade jag enbart som danstränare och for sedan ut i arbetslivet efter gymasiet, men drivkraften var helt åt ett annat håll - jag ville mer. Så fast besluten att gå min egen väg så utbildade jag mig till personlig tränare på BodyFight PT school. Redan under utbildningen visste jag att jag hamnat rätt och första dagen tillbaka på jobbet gick jag in med min avskedsansökan för att göra det som jag mår bäst utav, att hjälpa andra med någonting som jag själv brinner för - träning och nutrition.

 

Jag har valt att kämpa för min framtid, för det jag tycker om - offrat för att vinna. Jag har valt att driva mitt eget företag för att jag drivs utav utmaningar och det gör mig starkare, jag tror på att med vilja så kommer man långt.

OM MIG